“ We should not care so much about what the many say about us, but what one will say who knows about the just and unjust, the one that is, and this is the truth.”
BY PLATON

“ Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε τόσο πολύ, για το τι θα πουν για μας οι πολλοί, αλλά τι θα πει όποιος ξέρει καλά για τα δίκαια και τα άδικα, ο ένας δηλαδή και αυτή θα είναι η αλήθεια.” Πλάτων

BY PLATON

Αρχική

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

“ Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε τόσο πολύ, για το τι θα πουν για μας οι πολλοί, αλλά τι θα πει όποιος ξέρει καλά για τα δίκαια και τα άδικα, ο ένας δηλαδή και αυτή θα είναι η αλήθεια.” Πλάτων

BY PLATON

Είμαστε ομάδα γιατί δουλεύουμε με ομαδικό πνεύμα, αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε, εμπιστευόμαστε τη δύναμη της συλλογικότητας αλλά και της μοναδικότητας. Μια ομάδα ανθρώπων με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, διαφορετικές απόψεις, με διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά με ένα κοινό όραμα, την δημιουργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και τις τάσεις που δημιουργούνται στο χώρο του εμπορίου και της διαφήμισης, βρίσκουμε πάντα τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δημιουργικότητα και την εμπορικότητα. Έχουμε κοινό όραμα με τους πελάτες μας και η επιτυχία της δουλειάς μας επιβεβαιώνει και επιβραβεύει τις προθέσεις μας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

TRUST WHAT YOU FEEL

EXPERT UX/UI DESIGN

Δημιουργούμε γιατί αγαπάμε τη δημιουργία, γιατί έχουμε φαντασία και όρεξη,διάθεση και αντίληψη του χώρου και της εποχής και διότι πιστεύουμε πως αυτά είναι τα κύρια συστατικά για την πιο επιτυχημένη συνταγή!</p> <p>

WEB DEVELOPMENT

Οι λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που προτείνουμε, προσφέρουν εικαστική προσέγγιση και καλοσχεδιασμένα γραφικά, φιλικότητα προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.</p> <p>

25/7 SUPPORT

Είτε διαθέτετε μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet είτε ξεκινάτε τώρα την ιστοσελίδα σας, το επαγγελματικό μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας εξυπηρετήσει με τις βέλτιστες υπηρεσίες φιλοξενίας.</p> <p>

ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην Artnoise Designers συλλέγουμε με προσοχή το απαραίτητο υλικό για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας: κείμενα , βίντεο, ήχο, flyer και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για να έχουμε πλήρη εικόνα και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το οργανόγραμμα της εταιρείας, σε συνδυασμό με τη δομή της ιστοσελίδας, επιλέγουμε την πλατφόρμα σχεδιασμού και συνθέτουμε το τελικό αποτέλεσμα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας στον ιδανικό server έτσι ώστε να προλαμβάνουμε και να καλύπτουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στις online εφαρμογές.

VIDEO

Ένα ιδανικό στοιχείο για την βέλτιση εμφάνιση της ιστοσελίδα σας είναι και η ύπαρξη ενός βίντεο που παρουσιάζει την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα αυτής. Το βίντεο προσθέτει ρεαλιστικότητα αλλά και εμπιστοσύνη στην ψυχολογία τους χρήστη.

PHOTOGRAPHY

Μια όμορφη και ποιοτική φωτογραφία των εγκαταστάσεων ή ακόμα και των προϊόντων της εταιρείας βελτιστοποιεί την εικόνα , αυξάνει τις πωλήσεις αλλά και την εξέλιξη της ίδιας της ιστοσελίδας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

EMAIL MARKETING

Το Email Marketing μπορεί να αυτοματοποιηθεί, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας τις campaign σας από βδομάδες ή μήνες νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ετοιμάσετε την αποστολή των email σας και να προγραμματίσετε αποστολές σε μελλοντικούς χρόνους.

SEO&SEM

Οι νέες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι κομμάτι της συνολικής Content Marketing στρατηγικής μας. Η Google δεν ανεβάζει πια Sites που επαναλαμβάνουν πολλές φορές τη λέξη-κλειδί ή έχουν πολλά Backlinks με υψηλό Google PageRank. Όλα αυτα είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

SOCIAL MARKETING

Τα Social Media δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές επιχειρήσεις να κάνουν γνωστό το brand τους σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών, να αναπτύξουν στοχευμένα τη πελατειακή τους βάση αλλά και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσα από εξειδικευμένες ενέργειες που συνδέουν την online με την offline παρουσία του brand τους